Less is not always more

Ytterligare ett företag som är på tapeten och har fått sitt sökresultat nersolkat för att dom har mängder av missnöjda kunder, uppenbarligen, är Lessmore som arbetar med att skaffa riktigt bra inköpspriser som mindre företagare kan nyttja. Låter som en riktigt bra idé, både för företagaren och Lessmore men något har uppenbarligen gått väldigt fel när man skaffat sig en så stor andel missnöjda kunder som det finns i sökresultaten på företagsnamnet. Många företag missar helt insikten om att det är kunderna som styr idag och att sociala medier har fått en oerhörd spridning vilket kan vara till en fördel om man sköter sig och uppenbarligen en stor nackdel om man inte sköter sina kort rätt.

Nya handtag

Ja, då var det äntligen dags att köpa nya handtag till köket, dom vi haft har suttit där sedan mitten på 90-talet och det är verkligen dags att byta dessa. Köksluckorna har vart inne på slip och omvandlats från märka ekluckor till skinande vita lackade luckor, det lär bli riktigt snyggt. Stomen som också var av mörk ek har vi slipat ner och målat för hand utan att skruva ner den och tycker faktiskt det blir riktigt snyggt. Så nu kör vi luckor, skåp och stommar i vitt och helt svarta vitvaror, spisen, micron och ugnen är svart, spisfläkten är svart medans kylskåp och frys har vita träluckor som resten av köket.

Det var rätt smidigt att bara ta ner köksluckorna och skicka dessa för slip och lack, jag bad dessutom att få nya hål förborrade för de handtag jag skall ha istället för de gamla som var mer i antik stil. Nu blir det aluminiumhandtag för hela slanten och knoppar i rostfritt som matchar perfekt. Frågan är vad nästa projekt skall bli, man kanske skall ge sig på badrummet?

Hängmattan, min favoritmöbel

Just nu ligger jag i hängmattan vid sommarstugan, jag skriver, solar, käkar grillat och dricker öl samtidigt. Just det ja! Jag flyttar också, möblerna är packade, och genom att anlita flyttstädning i Gävle slipper jag även den biten. Ibland är livet allt bra gött. Det gör att jag kan njuta av sommaren när den är som bäst, med en god bok, en kall öl, nygrillat revbensspjäll samt bad på schemat. Tummen upp till planering är allt jag säger, och givetvis en pluspoäng till de som kör och bär mina möbler, samt till all städning jag slipper tack vara att jag använder flyttstädning i Gävle. Nu återstår bara att hitta någon som kan följa med hyresvärden och inspektera mitt gamla ställe, själv tänker jag nämligen inte röra mig en tum. Förövrigt så är jag sjukt nöjd med att det är så lite brännmaneter i år, vilket gör att man kan åka vattenskidor, wakeboard och ring utan att behöva oroa sig det minsta för att bränna sig på de satans nässeldjuren.

Magasinera i Stockholm

När du söker billigast magasinering Stockholm så gäller det som vanligt att se upp med vem du väljer. Det funkar inte bara att helt random gå in på eniro.se och skriva “billigast magasinering Stockholm” och bara ta någon, du måste kolla att det är ett seriöst företag som kan erbjuda det du vill ha, och att dom gör det du vill att dom skall göra medans du betalar så lite som möjligt. Priser på detta kan variera oerhört och idag är det lite av säljarens marknad då mark inte är det lättaste att få tag på, det bästa är nästan alltid att titta en bit utanför det absoluta storstadsområdet för att hitta en bra, billigare leverantör. Även flyttstäd Eskilstunaär ett framgångsrikt och seriöst företag som arbetat med flyttstäd Eskilstuna i många år och det finns ganska enkla anledningar till det. Dom gör ett bra jobb och är seriösa med det dom tar sig för. Det är så man måste arbeta för att få till en lång relation med en nöjd kund, för det är nöjda kunder vi alla lever av.