Toner till HP:s laserskrivare

hp logoFör dig med en skrivare från HP, en laserskrivare, så behöver du byta tonerkassett med jämna mellanrum för att du skall kunna skriva ut. Det finns ett stort utbud av toner till HP:s laserskrivare att välja mellan, allt från originaltoner till olika kompatibla varianter. När det gäller prissättningen är den också mycket varierande, originaltoner är alltid de som är dyrast men det finns kompatibla toner som är precis lika bra som originaltoner om man bara är vaken.

Vart du skall köpa toner till din HP-skrivare spelar mindre roll, när det gäller originaltoner så är priserna extremt pressade och där ligger de flesta seriösa butiker på ungefär samma priser. När det gäller kompatibla toner däremot är det en annan historia, kanske inte så mycket prismässigt men kvaliteten på icke-originaltoner kan variera riktigt mycket och då gäller det att hitta något som faktiskt fungerar och som inte bara är billigt. Ibland kan det ju vara så att billigt faktiskt bara är just billigt men inte fungerar tillfredsställande och då spelar det ingen roll hur billigt det är eftersom det inte fungerar.

HP originaltoner

Köper du originaltoner från HP så vet du med 100% säkerhet att den toner du köper faktiskt är tillverkad av HP, skall fungera i din HP-skrivare och att allt är tillverkat för att exakt passa i din laserskrivare. Den säkerheten har du inte på samma sätt när det gäller kompatibla toner, HP och de flesta andra skrivartillverkare arbetar hårt för att du skall få problem när du sätter in något annat än en originaltoner i din skrivare.

Med tanke på hur mycket pengar det ligger i denna marknaden så är det inte så konstigt att dom faktiskt lägger mycket tid och resurser på att du skall köpa originalkassetter istället för något annat.

Köper du originaltoner tjänar HP mer pengar och du får en produkt som du verkligen vet fungerar som den skall. Köper du en riktigt bra kompatibel toner kan du dock få samma resultat som med en originaltoner men då gäller det som sagt att du faktiskt hittar en kompatibel toner som håller riktigt hög kvalitet.