Köp månadslinser på nätet

Månadslinser är i de flesta fall det allra flesta fall det billigaste sättet att använda linser på. Månadslinser är alltså inte linser som man sätter in och har på sig i en månad utan linser som sätts in på morgonen och tas ut på kvällen igen. Under natten rengör man och desinficerar man linserna så är dom rena och fräscha morgonen därpå igen.

Precis som de flesta faktiskt gör idag så köper man sina månadslinser online i en webbutik, en av de stora är webbutiken Lensia som specialiserat sig på just linser. De erbjuder ett brett sortiment av linser och inte bara månadslinser. Du hittar också ett stort urval av dagslinser, veckorlinser och färgade linser där du kan välja bland en stor mängd olika varumärken, inklusive de varumärken du köper hos stora optikerkedjor.

färgade kontaktlinserFärgade linser är en marknad som växt starkt under senare år och detta är tack vare att man idag kan få sina färgade linser både med och utan styrka. Till en början användes färgade linser bara av kosmetiska skäl, när någon skulle på fest eller maskerad till exempel. Men idag kan du alltså få dom med styrka så även du som har ett synfel eller synnedsättning kan använda färgade linser till vardags, riktigt kul och i många fall otroligt snyggt!

Priser på månadslinser online

När det kommer till prissättningen på månadslinser så är det som så mycket annat man köper online betydligt billigare än att köpa det hos din lokala optiker. Att köpa online sänker oftast dina kostnader med minst 50% och ibland ända upp till 70% jämfört med om du köper lokalt.

Anledningen till att webbutiker som Lensia kan hålla lägre priser på sina månadslinser är helt enkelt för att dom har mindre kostnader. De behöver ingen dyr lokala i centrum, kan hålla marknadsföringskostnader på en bra nivå och behöver inte ha så kostsam personal. Detta tillsammans med att du som kund inte behöver resa till någon butik för att få dina produkter utan enkelt kan få dina linser hemskickade med posten gör att det sammanslaget är en win-win situation att köpa dina månadslinser online.