Sjung i duschen! Smarta tips när du installerar duschvägg

Visst funkar duschdraperi, men blir man inte trött på allt vatten som hamnar på precis allt? Själva draperiet blir lätt smutsigt också, och kan vara svårt att få rent om man inte upptäckt fläckarna på en gång. Så varför inte installera en snygg, klassisk duschvägg istället?

Det finns en uppsjö olika varianter, som alla kan anpassas efter behov, smak, tycke och badrummets utformning. Det kan handla om en enkel, rak vägg som avskiljer duschdelen, eller så är det en mer avancerad rundad eller halvrundad variant. Tittar du in på Wattvaktarna.se så har du en stor mängd olika modeller att titta på.

För den som måste spara plats och inte kan installera någon duschkabin men ändå vill stänga om sig så finns det duschväggar med två inåt- och utåtgående duschdörrar. De ser både snygga ut och håller ute fukten, samtidigt som de inte tar onödigt mycket utrymme. Installationen kan anpassas efter behov.

Tänk bara på att använda dig av måttskisser när du sätter upp duschväggarna, för att säkra väggens täthet och undvika onödiga glipor. Bra duschväggar är också ställbara, för det där goda resultatet.

Sjunga i duschen är ju en klassiker, men nog behöver man lite inspiration. En bra duschradio kan hjälpa till med det där – och gärna en med spegel också, då den bästa rakningen görs enligt många i i just duschen.

badrumsbelysningSist men inte minst – om du ändå ändrar om i duschen, fundera då lite på belysningen. Det finns en mängd smarta och läckra LED-belysningar för badrummet. Förutom att ge ett klart och ljust sken så sparar LED-belysningen också en hel del el, något din plånbok kommer tacka dig för. Även detta hittar du hos Wattvaktarna.se där det finns en stor mängd bra lösningar för just belysning i badrum.